İNTERNET VERGİ DAİRESİ PATLAMIŞ :D

İNTERNET VERGİ DAİRESİ PATLAMIŞ :D
19
372

BANSHEE

Kayıtlı ÜYE
Konum Almanya
Web sitesi https://bansheebey.com
Gençler çoğumuzun api çektiği yerlerden biri olan intvrg açıkları kapatmış. Tüm sorgularda "null" Görmekteyiz.

Sizce sistemsel bir hata mıdır? Düzelir mi yoksa gerçekten internet vergi dairesi personelleri bu api çekiminden mi haberdar oldular.

reyna

İT - Kayıtlı Üye
ŞUTLANDI
Konum romanya
açıklar ihbar edildi fark edilme diye birşey yok

SwTFuxel

Sun Owner
Kayıtlı ÜYE
Konum E:\ProgramFiles\Oracle
benzer sorguları edu loglarından bulabilirsiniz limitli olmasına rağmen veri tabanı çekmeye çalışan baya kişi oldu ihbar yedi kapandı olacagı buydu

BANSHEE

Kayıtlı ÜYE
Konum Almanya
Web sitesi https://bansheebey.com
benzer sorguları edu loglarından bulabilirsiniz limitli olmasına rağmen veri tabanı çekmeye çalışan baya kişi oldu ihbar yedi kapandı olacagı buydu
Yazık insanlara işte. En azından api çekilebiliyordu login her yerde vardı. Ne diye data çekmeye çalışırsın ki :)

reyna

İT - Kayıtlı Üye
ŞUTLANDI
Konum romanya
ihbar kişi ünlü biri sanalda ama şuan offline

SwTFuxel

Sun Owner
Kayıtlı ÜYE
yeni açıklar illaki çıkacak tekrardan sitede olan yetkililer için sorgulama kısımları gene getirilecek detaylı bakılırsa bulunur

reyna

İT - Kayıtlı Üye
ŞUTLANDI
Konum romanya
alakası yok bu arada bro üni adres tcdetay tekte mi kapandı hepsi sence tek şikayetemi gitti hepsi :D
dostum hiç birşey bilmiyorsun galiba piyasada sitedeki tek tek urlleri bildirilir zamanında bende bir çok ihbar yaptım

SwTFuxel

Sun Owner
Kayıtlı ÜYE
dostum hiç birşey bilmiyorsun galiba piyasada sitedeki tek tek urlleri bildirilir zamanında bende bir çok ihbar yaptım
bence tam tersine sen hiç birşey bilmiyorsun kullanıcı tarafından şikayet yese direk kapatılır anlaşışsa ki nerdeyse tüm panellerin %70inde internet vergi dairesinden veri çekiyordu beklerlermi bu kadar sence kardeşim ip forumunda dönen konuya bak istersen bi

İstatistik İkonu - Konu Sayısı
2,374Konular
56,963Mesajlar
20,281Kullanıcılar
dstqaSon üye