YÖNETİM EKİBİ BAŞVURULARI AÇILDI !

YÖNETİM EKİBİ BAŞVURULARI AÇILDI !
1
120

RiTiMSiZ 

Yönetici
Ceo / Kurucu
Konum Rusia
Web sitesi https://www.sibertetik.com
Sayın Forum Üyeleri,

Forumumuzun gelişimi ve kalitesi için sürekli olarak yeni adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu sebeple, yönetim ekibimize yeni bir kadro almayı planlıyoruz. Amacımız, forumun daha da ilerlemesi için aktif rol oynayabilecek ve konularında bilgili olan üyelerimizi ekibimize dahil etmektir.

Yönetim ekibine katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki niteliklere sahip olmasını bekliyoruz:

1. Bilgi ve Uzmanlık: Forumumuzdaki çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmanız ve konularında uzmanlık düzeyinde deneyime sahip olmanız tercih sebebidir. Sizin gibi bilgili üyelerimizin ekibimize katılması, forumun kalitesini artıracaktır.

2. Aktif Katılım: Yönetim ekibi üyelerinin foruma aktif olarak katılması ve üyelerimizin sorularına, tartışmalara ve konulara zamanında yanıt vermesi önemlidir. Aktif katılım, forumun canlılığını ve üyelerimizin memnuniyetini sağlamada kritik bir rol oynar.

3. İletişim ve Ekip Çalışması: İyi iletişim becerilerine sahip olmanız ve ekip çalışmasına uyumlu bir şekilde çalışabilmeniz önemlidir. Diğer yönetim ekibi üyeleriyle işbirliği içinde çalışarak, forumun yönetimini etkin bir şekilde yürütebilirsiniz.

4. Sorumluluk ve Güvenilirlik: Yönetim ekibi üyelerinin sorumluluk sahibi olması ve verilen görevleri zamanında ve düzenli bir şekilde yerine getirmesi beklenir. Ayrıca, üyelerimizin güvenini kazanacak ve forum kurallarını uygulayacak bir tutum sergilemeniz önemlidir.

Eğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve yönetim ekibimize katılmak istiyorsanız, başvurularınızı [@artunx] telegram adresine iletebilirsiniz. Başvurularınızı değerlendirip, en uygun adayları seçmek için bir değerlendirme süreci yapacağız.

Forumumuzun daha da büyümesi ve gelişmesi için yeni bir kadro oluşturmak istiyoruz. Siz değerli üyelerimizin aktif katılımı ve desteğiyle, forumumuzun başarısını daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.

Yönetim başvuru alanları ;

1 / DESTEK MODERATORU
2 / KATEGORİ MODERATORU
3 / GENEL MODERATOR

Saygılarımızla,

[ILLEGAL TOPLUM]

Personality

Ash<3
ŞUTLANDI
Konum Enfer
Katılımcılara bol şans dilerim.

İstatistik İkonu - Konu Sayısı